Παιδικές ταινίες online

Υποστήριξη – δωρεά

Μπορείτε με μια πολύ μικρή δωρεά της τάξης των 2 ευρώ το μήνα ή λιγότερο αν διαλέξετε την επιλογή να κάνετε δωρεά 10 ευρώ για 6 μήνες να μπορείτε να βλέπετε online όλες τις ταινίες και τις σειρές που έχουμε στη σελίδα μας χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολλήματα.

Χρησιμοποιούμε τη πλατφόρμα plex για να μπορείτε να βλέπετε το υλικό σε όποια συσκευή θέλετε, όπως σταθερό υπολογιστή, λάπτοπ, κινητά, τάμπλετ αλλά και τηλεοράσεις smart tv !

Σας προσφέρουμε 24 ώρες εντελώς δωρεάν για να δοκιμάσετε τη πλατφόρμα και αν σας ενδιαφέρει μπορείτε μετά να προβείτε στη δωρεά. Στείλτε μας email για να ξεκινήσετε τη δοκιμή.

 

Για σας που θα κάνετε οποιαδήποτε* δωρεά:

1)Προβολή των ταινιών και σειρών online στη πλατφόρμα του plex χωρίς καθόλου κολλήματα και διαφημίσεις και χωρίς καν να μπαίνετε στη σελίδα μας.

2)Δυνατότητα αναπαραγωγής όλου του υλικού σε όλες τις συσκευές, υπολογιστές, λάπτοπ, κινητά, τάμπλετ και smart tv.

 

*ελάχιστη δωρεά 10 ευρώ ανά έξι μήνες ή 2 ευρώ το μήνα

 

 

Οι τρόποι δωρεάς είναι 2, με paypal το οποίο μπορεί να δεχτεί και πιστωτική κάρτα και με viva e-money κουπόνι που μπορείτε να προμηθευτείτε σε περίπτερα και βενζινάδικα.

Αυτοί που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το paypal κι έχουν απορίες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας εδώ και να τους καθοδηγήσουμε αλλιώς πατάτε στο donate που βρίσκεται από κάτω.

 

Όσον αφορά το viva e-money κουπόνι μπορείτε να δείτε εδώ που μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Προσοχή ζητάτε το κουπόνι viva e-money με το ποσό που θέλετε, όπως φένεται στις παρακάτω εικόνες. Η δωρεά μέσω viva e-money είναι εντελώς ανώνυμη και δεν χρειάζεται να δώσετε προσωπικά στοιχεία πουθενά, ούτε και σε μας.

Δείτε σαν παράδειγμα πως είναι το κουπόνι από τα βενζινάδικα shell στην από κάτω εικόνα.

 

Δείτε σαν παράδειγμα πως είναι το κουπόνι από τα περίπτερα στην από κάτω εικόνα

 

Σημαντικό! Μετά από οποιαδήποτε δωρεά πρέπει να μας στείλετε email με τα στοιχεία που κάνατε τη δωρεά και το email σας στη σελίδα μας για να ενημερώσουμε το λογαριασμό σας ! Στη περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό μπορούμε να σας φτιάξουμε εμείς.

Για οτιδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ

Σημαντική ενημέρωση,

 

όλες τις νέες ταινίες και σειρές πλέον θα τις βρείτε στη νέα μας σελίδα

 

tenies-online.gr

 

θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι η σελίδα αυτή δεν είναι εξ ολοκλήρου με παιδικές ταινίες και γι αυτό  τα παιδιά θα πρέπει να είναι με την απαραίτητη γονική συναίνεση.

 

Η νέα σελίδα παρέχει λινκ προς σελίδες τρίτων για να δείτε και να κατεβάσετε δωρεάν ταινίες και σειρές, ενημερώνουμε ότι αυτές οι σελίδες περιέχουν διαφημίσεις και αρκετές φορές είναι ακατάλληλες για ανηλίκους.

 

Αν θέλετε να βλέπετε παιδικά χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολήματα μπορείτε με μια πολύ μικρή δωρεά να γίνεται vip μέλος, περισσότερα εδώ

 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email από κάτω.

 

Για να βρείτε τις παιδικές ταινίες στη νέα μας σελίδα πατήσετε εδώ ή αν θέλετε να παραμείνετε στο paidikestainiesonline.gr απλά κλείστε αυτό το παράθυρο με το χ πάνω δεξιά.

 

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το μήνυμα.

Advertisment ad adsense adlogger