Παιδικές ταινίες online
Μεταγλωτισμένο Geek Charming

Geek Charming

Geek Charming    

TV-G 94 min ΔράμαΚωμωδίαΟικογενειακήτηλεοπτική ταινία

6.6
IMDB: 6.6/10 8,350 votes

, , ,

1 nomination.

USA

1864

Ανέφερε πρόβλημα

Πρόσθεσε δικό σου λινκ

Όταν o Τζος, το σπασικλάκι του σχολείου, σώζει την πανάκριβη τσάντα της Ντίλαν, του απόλυτου ‘it girl’, από καταστροφή, εκείνος της προτείνει να γίνει το θέμα του επόμενου ντοκιμαντέρ του για το ετήσιο φεστιβάλ. Η φιλόδοξη κοπέλα δέχεται, με την ελπίδα μάλιστα το φιλμάκι να την βοηθήσει να κερδίσει τον περιζήτητο τίτλο της ‘Βασίλισσας των Ανθών’! Ο Τζος έχει βέβαια στο μυαλό του άλλους τρόπους για να ‘εκθέσει’ την πιο δημοφιλή κοπέλα του σχολείου. Περνώντας όμως χρόνο μαζί της, αρχίζει να ανακαλύπτει την αληθινή Ντίλαν, που είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την ψεύτικη και φανταχτερή εικόνα που βλέπει όλος ο κόσμος. Την τελευταία στιγμή, ο Τζος παίρνει την απόφαση να δείξει στην ταινία πόσο αληθινά εκπληκτικό είναι αυτό το κορίτσι. Άραγε, η Ντίλαν είναι προετοιμασμένη να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη νέα αυτή εικόνα; Τελικά, ένα γλυκό σπασικλάκι μπορεί να είναι όντως ‘cool’!

για χαλασμένα, διεγραμμένα λινκ αφήστε σχόλιο ή στείλτε μας μέσω της επικοινωνίας

για το πως κατεβάζετε εντελώς δωρεάν από το openload δείτε εδώ

για να δείτε τις ταινίες θα μεταφερθείτε σε σελίδα τρίτων που καμία σχέση δεν έχει με το paidikestainiesonline.gr, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν διαφημίσεις ακατάλληλου περιεχομένου, σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά και να αποφύγετε εντελώς τις διαφημίσεις.
Geek Charming
Geek Charming
No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Θέλεις να βλέπεις χωρίς διαφημίσεις και κολήματα;
Πατα εδώ για να μάθεις περισσότερα.

Δημοφιλή

Παρόμοια με αυτό που βλέπεις

Σημαντική ενημέρωση,

 

όλες τις νέες ταινίες και σειρές πλέον θα τις βρείτε στη νέα μας σελίδα

 

tenies-online.gr

 

θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι η σελίδα αυτή δεν είναι εξ ολοκλήρου με παιδικές ταινίες και γι αυτό  τα παιδιά θα πρέπει να είναι με την απαραίτητη γονική συναίνεση.

 

Η νέα σελίδα παρέχει λινκ προς σελίδες τρίτων για να δείτε και να κατεβάσετε δωρεάν ταινίες και σειρές, ενημερώνουμε ότι αυτές οι σελίδες περιέχουν διαφημίσεις και αρκετές φορές είναι ακατάλληλες για ανηλίκους.

 

Αν θέλετε να βλέπετε παιδικά χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολήματα μπορείτε με μια πολύ μικρή δωρεά να γίνεται vip μέλος, περισσότερα εδώ

 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email από κάτω.

 

Για να βρείτε τις παιδικές ταινίες στη νέα μας σελίδα πατήσετε εδώ ή αν θέλετε να παραμείνετε στο paidikestainiesonline.gr απλά κλείστε αυτό το παράθυρο με το χ πάνω δεξιά.

 

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το μήνυμα.

Advertisment ad adsense adlogger