Παιδικές ταινίες online
Μεταγλωτισμένο Phineas and Ferb Best Lazy Day Ever

Phineas and Ferb Best Lazy Day Ever

Κινούμενα Σχέδια

IMDB: /10 votes

710

Ανέφερε πρόβλημα

Πρόσθεσε δικό σου λινκ

Στο επεισόδιο ‘Το Καλοκαίρι Είναι Δικό σου!’, τα δύο πανέξυπνα αδέλφια θέλουν να κάνουν τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, το θερινό ηλιοστάσιο, ακόμα μεγαλύτερη! Αποφασίζουν, λοιπόν, να ακολουθήσουν τον Ήλιο γύρω από τη Γη, παρά τις επιφυλάξεις του κουφιοκέφαλου Μπιούφορντ. Έτσι ξεκινά ένας συναρπαστικός γύρος του κόσμου, από το Τόκιο και τα Ιμαλάια μέχρι το Παρίσι. Στο μεταξύ, ο σατανικός Δρ Ντουφ έχει πιάσει αιχμάλωτο τον Ταγματάρχη Μονόγραμμο, και μόνο ο Πράκτορας Πι είναι σε θέσει να τον σώσει.
Έπειτα, στην ‘Καλύτερη Μέρα Τεμπελιάς!’, η Κάντις παθαίνει πάλι νευρική κρίση, όταν τα αδέλφια της αποφασίζουν να περάσουν μια ανέμελη μέρα, κάνοντας απολύτως τίποτα! Ο Πέρρυ κάνει άθελά του μια θεαματική αλλαγή εμφάνισης, όταν ο Δρ Ντουφ εφευρίσκει μία συσκευή ασχήμιας.

για χαλασμένα, διεγραμμένα λινκ αφήστε σχόλιο ή στείλτε μας μέσω της επικοινωνίας

για το πως κατεβάζετε εντελώς δωρεάν από το openload δείτε εδώ

για να δείτε τις ταινίες θα μεταφερθείτε σε σελίδα τρίτων που καμία σχέση δεν έχει με το paidikestainiesonline.gr, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν διαφημίσεις ακατάλληλου περιεχομένου, σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά και να αποφύγετε εντελώς τις διαφημίσεις.
No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  1. Mixalns says:

    Δεν υπάρχει λινκ για να το κατεβάσω μέσω openload.

Θέλεις να βλέπεις χωρίς διαφημίσεις και κολήματα;
Πατα εδώ για να μάθεις περισσότερα.

Δημοφιλή

Παρόμοια με αυτό που βλέπεις

Σημαντική ενημέρωση,

 

όλες τις νέες ταινίες και σειρές πλέον θα τις βρείτε στη νέα μας σελίδα

 

tenies-online.gr

 

θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι η σελίδα αυτή δεν είναι εξ ολοκλήρου με παιδικές ταινίες και γι αυτό  τα παιδιά θα πρέπει να είναι με την απαραίτητη γονική συναίνεση.

 

Η νέα σελίδα παρέχει λινκ προς σελίδες τρίτων για να δείτε και να κατεβάσετε δωρεάν ταινίες και σειρές, ενημερώνουμε ότι αυτές οι σελίδες περιέχουν διαφημίσεις και αρκετές φορές είναι ακατάλληλες για ανηλίκους.

 

Αν θέλετε να βλέπετε παιδικά χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολήματα μπορείτε με μια πολύ μικρή δωρεά να γίνεται vip μέλος, περισσότερα εδώ

 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email από κάτω.

 

Για να βρείτε τις παιδικές ταινίες στη νέα μας σελίδα πατήσετε εδώ ή αν θέλετε να παραμείνετε στο paidikestainiesonline.gr απλά κλείστε αυτό το παράθυρο με το χ πάνω δεξιά.

 

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το μήνυμα.

Advertisment ad adsense adlogger