Παιδικές ταινίες online
Μεταγλωτισμένο Thomas & Friends / Τόμας Το τρενάκι – Βραβείο Στο Καλύτερο Βαγόνι Μεταγλωτισμένο

Thomas & Friends / Τόμας Το τρενάκι – Βραβείο Στο Καλύτερο Βαγόνι Μεταγλωτισμένο

Κινούμενα Σχέδια

7
IMDB: 7/10 votes

802

Ανέφερε πρόβλημα

Πρόσθεσε δικό σου λινκ

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα, γιατί, εκτός από το τσίρκο, στο νησί έχει έρθει και ο επιθεωρητής για να δώσει το βραβείο στο καλύτερο βαγόνι. Στο μεταξύ, ο Τζίμι είναι λυπημένος επειδή νομίζει πως τα δρομολόγιά του δεν είναι τόσο σημαντικά όσο των άλλων, ώσπου τελικά αναλαμβάνει να μεταφέρει κάτι ιδιαίτερο για τη διάσημη σοπράνο! Επίσης, ένα νέο τρένο προστίθεται στην ομάδα, ενώ μια θύελλα γίνεται αφορμή να εργαστούν όλοι μαζί για να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Ο Τζέρι κάνει ένα λάθος, ενώ ο Τόμας αισθάνεται ότι οι φίλοι του κάτι του κρύβουν.

 

Η ταινία είναι αποκλειστικά για τα vip μέλη μας, δες εδώ πως μπορείς να γίνεις vip και να βλέπεις online μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες και σειρές χωρίς καθόλου διαφημίσεις και περιορισμούς σε υπολογιστή, κινητό και smart tv !

για χαλασμένα, διεγραμμένα λινκ αφήστε σχόλιο ή στείλτε μας μέσω της επικοινωνίας

για το πως κατεβάζετε εντελώς δωρεάν από το openload δείτε εδώ

για να δείτε τις ταινίες θα μεταφερθείτε σε σελίδα τρίτων που καμία σχέση δεν έχει με το paidikestainiesonline.gr, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν διαφημίσεις ακατάλληλου περιεχομένου, σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά και να αποφύγετε εντελώς τις διαφημίσεις.
No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Θέλεις να βλέπεις χωρίς διαφημίσεις και κολήματα;
Πατα εδώ για να μάθεις περισσότερα.

Δημοφιλή

Παρόμοια με αυτό που βλέπεις

Σημαντική ενημέρωση,

 

όλες τις νέες ταινίες και σειρές πλέον θα τις βρείτε στη νέα μας σελίδα

 

tenies-online.gr

 

θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι η σελίδα αυτή δεν είναι εξ ολοκλήρου με παιδικές ταινίες και γι αυτό  τα παιδιά θα πρέπει να είναι με την απαραίτητη γονική συναίνεση.

 

Η νέα σελίδα παρέχει λινκ προς σελίδες τρίτων για να δείτε και να κατεβάσετε δωρεάν ταινίες και σειρές, ενημερώνουμε ότι αυτές οι σελίδες περιέχουν διαφημίσεις και αρκετές φορές είναι ακατάλληλες για ανηλίκους.

 

Αν θέλετε να βλέπετε παιδικά χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολήματα μπορείτε με μια πολύ μικρή δωρεά να γίνεται vip μέλος, περισσότερα εδώ

 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email από κάτω.

 

Για να βρείτε τις παιδικές ταινίες στη νέα μας σελίδα πατήσετε εδώ ή αν θέλετε να παραμείνετε στο paidikestainiesonline.gr απλά κλείστε αυτό το παράθυρο με το χ πάνω δεξιά.

 

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το μήνυμα.

Advertisment ad adsense adlogger